Street Go-Kart Tokyo

In september/oktober ben ik samen met een vriendin in Japan en Korea geweest! We verbleven een week in Tokyo en op onze eerste volle dag in Tokyo besloten we meteen om te gaan Go-Karten. Vooraf had ik al op Social Media filmpjes hierover gezien en ik moest dit gewoon doen!! Volgens mij kan dit ook echt nergens anders ter wereld en ik moet zeggen dat dit ook echt het allerleukste was wat we hadden gedaan tijdens onze vakantie. We vonden het zo leuk dat we het eigenlijk nog een keer wilden doen in die paar dagen dat we er waren.. 

In september/october we went to Japan! We stayed in Tokyo for a week and on our first full day there we decided to go Go-Karting. Before we went to Japan I already saw some videos on Social Media about the Go-Karting and I was super excited! We can both confirm that this was absolutely the most fun thing during our whole holiday while staying in Japan and Korea. I don’t think this concept is available anywhere else but in Japan. We even wanted to do it again in those few days we were in Tokyo.. 

MariCar heeft meerdere ‘Shops’ in Tokyo, wat eigenlijk betekent dat ze meerdere locaties hebben met verschillende routes die je kunt afleggen met de kart. Wij hebben gekozen voor Akihabara. Wij hadden destijds de A1-M1 course voor ongeveer 2 uur karten en dan reden we langs Rainbow Bridge / Odaiba / Tokyo Tower / Ginza. Dit kostte dan 8000 / 7000 yen. Je kon 7000 yen betalen als je hun pagina op Facebook ging liken. De prijs is inclusief het huren van de kart zelf, een kostuum/onesie, benzine, verzekering en belasting. Het is trouwens wel belangrijk dat je je eigen rijbewijs + een buitenlands rijbewijs mee hebt, anders kun je natuurlijk niet rijden! Ik heb deze bij de ANWB aangeschaft voor zo’n 18 euro. Daarnaast moet je ook je paspoort bij je hebben. Lily en ik hebben uiteraard een Pikachu onesie gekozen, hahaha.. We hebben daar Thomas ontmoet, een jongen uit the UK en samen met hem en wat mensen uit Frankrijk hebben we deze course gedaan. 

MariCar has several ‘Shops’ in Tokyo. This means that they have more locations with different courses to do by kart. We chose for Akihabara. At the time we picked the A1-M1 course for about 2 hours and then we would drive by Rainbow Bridge / Odaiba / Tokyo Tower / Ginza. The price is 8000 / 7000 yen. If you like their Facebook page, then you would get 1000 yen discount and pay 7000 yen. Included in the price are the cart rental, a costume/onesie, gas, insurance, and tax. It’s important you bring your original driver’s license and a foreign one (with Japanese translation). Otherwise, they will not let you drive! Also, you have to bring your passport of course. We picked the Pikachu onesies, hehe.. We met Thomas from the UK over there and with some French people, we took the course. 

CAMERA
CAMERA
CAMERA
CAMERA
CAMERA
IMG_8923

Hieronder staan wat filmpjes die ik met mijn SJCAM SJ7 STAR heb gemaakt. Je kunt overigens ook Actioncams (ook van SJCAM) huren bij MariCar, maar ik had er dus zelf eentje mee. Wij waren zo stom dat we onze actioncams een beetje te laag hadden zitten 😦 Pas toen we even pauzeerden in Odaiba kwamen we daar achter en hebben we de actioncams wat hoger op onze borst verplaatst.. 

Below are some videos which have made with my SJCAM SJ7 STAR. You can also rent actioncams (also from SJCAM) at MariCar. We were so stupid that we put our actioncams a bit too low and we found out about that while we were taking a break at Odaiba.. So you can probably notice that in the videos.. Sorry about that! 

We mochten dus geen telefoon meenemen. Onze spullen hebben we in een kluisje achtergelaten bij MariCar. Derhalve heb ik geen foto’s kunnen maken van al het moois dat we zagen. Ik ben er helaas ook niet meer heen gegaan in die dagen erna 😦 Derhalve zet ik hieronder neer wat we onder andere hebben gezien, maar de foto’s zijn dus niet van mij. 

We were not allowed to bring our phones with us, so we stored all our stuff in the lockers at MariCar. Therefore I couldn’t shoot some photos of everything we saw. That’s why I’ll put some photos below (not mine) of what we saw. 

bridges-tokyo-japanese-scenery-lake-city-sky-bridge-japan-odaiba-images.jpg
Rainbow Bridge in Odaiba
Two ladies in front of the Imperial Palace
Imperial Palace, Tokyo
Tokyo Tower
Tokyo Tower

Later die week waren we in Shibuya bij de bekende Shibuya Crossing en daar zagen we ook MariCar karts langsrijden, want die course is er ook. Super leuk!

Later that week we were in Shibuya at the famous Shibuya Crossing and there we also saw the MariCar karts. So nice! 

IMG_8972

Als je nu nog niet hyped bent om dit ook te doen, dan weet ik het ook niet meer 😉 Onlangs kwam ik erachter dat MariCar ook in Osaka is, dus mocht je daar willen karten, dan kan dat ook! 

If you’re not hyped yet to go Go-Karting, then I don’t know what’s wrong with you 😉

Recently I found out MariCar also organizes Go-Kart courses in Osaka , so if you’re going to Osaka, then you could also Go-Kart over there!

Posted by

Hi and welcome to my blog! My name is Wendy Dekker and I'm from the Netherlands. I started this blog to write about my trips, beauty, food and lifestyle. All articles are written in Dutch and English. Have fun!

One thought on “Street Go-Kart Tokyo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s