Foodhallen Amsterdam

De Foodhallen in Amsterdam is de allereerste ‘indoor foodmarket’ in Nederland, waar je ter plekke kunt genieten van goed eten en drinken. Het concept is geïnspireerd door ‘indoor food markets’ zoals de Torvehallerne in Kopenhagen, Mercado de San Miguel in Madrid en de Borough Market in Londen. 

Inmiddels ben ik hier een paar keer geweest en het blijft een gezellige plek om een hapje te eten en te drinken. Hieronder laat ik wat sfeerimpressies en food pics zien. 

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van www.foodhallen.nl

// The Foodhallen in Amsterdam is the very first ‘indoor foodmarket and bar’ in the Netherlands, serving up a range of high-end street food and beverages in historic surroundings. This concept is inspired by ‘indoor food markets’ like the Tovehallerne in Copenhagen, Mercado de San Miguel in Madrid and the Borough Market in London.

I’ve been here a couple of times and it still is a cozy place to grab a bite and drink. Here I’d like to show some photos (mostly food pics). 

The foto above is from www.foodhallen.nl

dimsum.jpg

CLD1

CLD2

CLD3

CLD4

Hierboven zie je foto’s van Korean Fried Chicken vanChicks Love Donuts. Helaas zijn zij alweer weg uit de Foodhallen, maar toch wilde ik je even laten zien wat voor lekkers ze hadden en het menu zag er allemaal gewoon superleuk uit! Ik heb er gewoon fried chicken besteld en het was heerlijk! Lily had wat buns met pittige varkensvlees besteld bij een ander standje. 

// The photos above show you Korean Fried Chicken from Chicks Love Donuts. Unfortunately they’ve already moved out of the Foodhallen. Nevertheless, I wanted to show you what delicious food they had and everything looked really nice! I ordered some fried chicken and it was delicious! Lily ordered buns with spicy pork at another stand. 

879B9FF6-2F38-434D-A833-0D90749FAD3B

C2009AD7-AE07-49DE-8AF5-C96BF2FDA4CE

C311343D-550E-45B2-BA3F-6543F2B73EEF

911E36BD-18E2-45E0-B2B6-CB11B9D91515
Pokébowl from Mr. Temaki and Banh Mi from Viet View

FullSizeRender 4

AC1FD33D-70F8-42F0-AF15-D63EB13A7EF0

Foodhallen Amsterdam // Bellamyplein 51

Posted by

Hi and welcome to my blog! My name is Wendy Dekker and I'm from the Netherlands. I started this blog to write about my trips, beauty, food and lifestyle. All articles are written in Dutch and English. Have fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s