Glamour Beautylover x Estée Lauder

Click here for the English translation

Zoals je kunt zien aan de titel was ik één van de Beautylovers x Estée Lauder voor GlamourNL. Hieronder zal ik vertellen hoe dit was en wat ik moest doen. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder! 🙂 Let wel op: dit is een erg lange post 😂👍🏻

Ergens eind 2015 werd er op Facebook een oproep geplaatst door GlamourNL dat ze 500 mensen zochten om Beauty ambassadeur voor Glamour te worden, oftewel een #GlamourBeautylover. Bij het opgeven kon je kiezen voor Clinique of Estée Lauder en de gekozen 500 mensen werden in twee groepen opgedeeld, namelijk 250 voor Clinique en 250 voor Estée Lauder. Ik had gekozen voor Estée Lauder, omdat ik al regelmatig producten van Clinique kocht en wel nieuwsgierig was naar Estée Lauder.

Van ongeveer februari 2016 tot en met februari 2017 was ik één van de 250 Glamour Beautylovers voor Estée Lauder. Zo kreeg ik elke maand een mini-size (soms fullsize) product van Estée Lauder thuisgestuurd en was het de bedoeling dat ik deze ging testen en vervolgens ging delen en reviewen op mijn social media kanalen. Dit deed ik op mijn Instagram, Twitter en Pinterest.

In dit bericht wil ik graag alle producten langsgaan die ik heb ontvangen en met veel plezier heb getest.

Februari 2016
In de eerste maand kreeg ik zelfs twee producten thuis gestuurd! Zo mocht ik een mooie nagellak proberen. Deze nagellak bleef verrassend lang zitten en was makkelijk aan te brengen! Het geurtje ‘Modern Muse’ is een aangename en vrouwelijke geur.

Maart 2016
Het tweede product was de Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask. Estée Lauder omschrijft dit product zelf als:

“Een verfrissende schuim dat zorgt voor een zachte, maar diepgaande reiniging. De cleanser verwijdert voorzichtig make-up en andere onzuiverheden, zuivert de poriën en maakt de huid gezond, fris en helder. 

Deze crème-achtige formule met meerdere werkingen zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid zonder haar uit te drogen. De huid wordt zacht, glad, soepel en voelt comfortabel aan. De geavanceerde technologie van Estée Lauder kalmeert, verzacht en verheldert de huid, en vermindert irritatie die veroudering kan versnellen. De formule is zacht genoeg om dagelijks te gebruiken, maar sterk genoeg om uw huidteint te veranderen.

Perfectly Clean Cleanser/Mask is te gebruiken op twee manieren: ‘s Ochtends en ‘s avonds als dagelijkse reiniger om de huid te zuiveren. Of tweemaal per week als zuiverend masker van 3 minuten. Getest door dermatologen en oftalmologen. Geschikt voor alle huidtypes.”  bron

Zoals je op de foto hieronder kunt zien, valt het allemaal wel mee met hoe veel schuim erbij komt kijken. Zodra je het aanbrengt heb je nog redelijk wat schuim, maar het trekt al vrij snel in en dan spoel je het er alweer af. Estée Lauder merkt op dat deze gezichtsreiniger geschikt is voor alle huidtypes. Zelf vind ik dit product meer geschikt voor de normaal/gemengde huid en de vette huid. Zelf heb ik namelijk een normaal/gemengde huid, maar wel vochtarm. Na het gebruiken van deze gezichtsreiniger voelde mijn huid goed gereinigd, maar ietwat trekkerig aan. Ik had echter wel het idee dat deze gezichtsreiniger er bij mij voor zorgde dat puistjes en onzuiverheden minder werden. Toch heb ik liever de Perfectly Clean Multi-Action Crème Cleanser / Moisture Mask voor mijn huid. Dit is wel meteen een hele andere gezichtsreiniger, want hierbij heb ik echt het gevoel dat mijn huid heel goed wordt gehydrateerd en tegelijkertijd mild wordt gereinigd.

April 2016
Het derde product was een bekend product voor mij, namelijk de DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer’. Ik had hier nog een ouder variant van (links op de foto).

“Deze unieke, getinte moisturizer verbetert elke huidteint en zorgt voor een gezonde, egale gloed. Hij biedt daarnaast alle geavanceerde beschermende voordelen van DayWear, beschermt tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering en vermindert het zichtbaarheid ervan.

DayWear helpt de huid te beschermen met een geavanceerde breedspectrum zonnefilter. DayWear Sheer Tint Release Moisturizer zorgt voor een zichtbare vermindering van de eerste tekenen van huidveroudering zoals een doffe huid en fijne droogtelijntjes. Deze unieke, lichte moisturizer verandert voor uw ogen in een stralende tint en geeft de huid een frisse, egale nieuwe gloed. Er is één uiterst transparante kleur beschikbaar, die bij bijna elke huidteint past.” bron

Heel fijn aan dit product is dat er een SPF 15 in zit natuurlijk. Daarnaast geeft het je gezicht meteen een kleurtje. Estée Lauder geeft aan dat het één unieke tint heeft, geschikt voor iedereen. Zelf vind ik dat ik dit product alleen kan gebruiken in de zomer, wanneer ik zelf iets getinter ben en de DayWear Sheer Tint Release mijn gezicht een wat meer zongebruind effect geeft. In de winter vind ik de kleur te veel oranje helaas..

3.0

Mei 2016
Het 4e product was een foliemasker. Ik had zoiets nog nooit geprobeerd, dus ik was best wel benieuwd! Het is volgens Estée Lauder het eerste foliemasker met de innovatieve Powerfoil-technologie. Estée Lauder zegt hierover het volgende:

“Dit masker met één zijde uit PowerFoil is een revolutie in huidverzorging. Dit unieke, baanbrekende foliemasker heeft een dubbele matrixstructuur en ‘reset’ als het ware het aanzien van de huid. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking snel en diep in het huidoppervlak dringen. De PowerFoil-technologie is gebaseerd op een baanbrekend ontwerp, met een ‘virtuele kracht’ die in één richting werkt en het vocht helpt vast te houden in de huid voor een langdurige hydratatie.

Na slechts één behandeling is de huid meteen gehydrateerd, heeft ze een gezonde kleur en is ze klaar voor een nieuwe week. Dit ultra werkzame masker is speciaal ontwikkeld om de voordelen van het Advanced Night Repair Serum aan te vullen en voor een krachtig wekelijks ritueel ter vervanging van het nachtserum. De ongeëvenaarde combinatie helpt de schade uit het verleden te herstellen, pakt elk teken van huidveroudering aan en zorgt zo voor een jeugdige look.” bron

Deze masker moest ik zo’n tien minuten op mijn gezicht houden en dat was nog best een uitdaging. Ik heb die 10 minuten maar op bed gelegen, omdat de masker anders van mijn gezicht afgleed. Toen werd het spannend of deze masker nou echt een werking had bij mij. Mijn huid was heel nat van deze masker, maar na het afspoelen was het wel heel zacht! Ik kan alleen niet goed zeggen of het bovenstaande allemaal waarmaakt, want mijn huid heeft nog niet zoveel nodig. Ik merkte daarom helaas verder geen verschil.

Juni 2016
Het 5e product was een full size lippenstift, namelijk de ‘Pure Color Envy Liquid Lip Potion’. Deze Lip Potion bevat een luxueuze lichte formule die de lippen voorziet van een rijke intense kleur van een lippenstift en het zachte comfort van een lippenbalsem. Het heeft een satin-matte finish en zou tot 8 uur moeten blijven zitten.

Ik moet toegeven dat het inderdaad erg zacht aanvoelde en de kleur was erg rijk en intens! Helaas was deze kleur iets te intens voor mijn smaak.

5.0

Juli 2016
Het 6e product is de ‘Lip & Cheek Summer Glow’. Het is een 3-in-1 stick voor lippen en wangen.

“De Lip & Cheek Summer Glow creëert in een mum van tijd een verleidelijke, zomerse gloed. De hydraterende crème geeft uw wangen en lippen een vleugje kleur voor een prachtige, natuurlijke gloed. Deze kleurcrème is verrijkt met antioxidanten en een mengeling van voedende oliën en verzachtende bestanddelen, voor een perfect gehydrateerde huid en lippen die heerlijk zacht aanvoelen.

Gebruik het andere uiteinde voor de finishing touch en breng een nieuw laagje kleur aan met een glanzende finish dankzij de vederlichte lipgloss die aanvoelt als een balsem. U kunt hem alleen gebruiken, of als toplaag over een lipstick om uw lippen meer dimensie te geven.” bron

Ik wist niet zo goed wat ik met dit product, en dan vooral deze kleur, aan moest. Ik draag geen lipgloss, dus dat had voor mij helaas geen zin en de highlighter balm zou ik wel kunnen gebruiken. Deze geeft wel een mooie glans op de jukbeenderen!

6.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augustus 2016
Het 7e product is de Advanced Night Repair! Dit serum is een wereldwijde bestseller en is onlangs vernieuwd.

“De nieuwe, exclusieve ChronoluxCB™-technologie van Estée Lauder richt zich op alle zichtbare tekenen van huidveroudering en helpt het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen zodat de huid beter kan herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling. Getest en bewezen door Estée Lauder: Lijnen en rimpels worden duidelijk minder zichtbaar. De huid voelt zachter, steviger en beter gehydrateerd aan. Uw huid ziet er jonger, stralender en egaler uit. Bewezen doeltreffend voor elke huidskleur.” bron

Nou zul je denken dat dit product voornamelijk een anti-aging product is. Niets is minder waar, want het is gewoon voor alle leeftijden. Dit serum houdt vocht ontzettend goed vast en is een must voor je je dag- of nacht crème aanbrengt. Door eerst een serum aan te brengen, wordt je gezicht namelijk voorbereid voor de volgende huidverzorging en deze wordt dan veel beter opgenomen door de huid! Ik was in ieder geval om en had bijna direct een full size product gekocht in de winkel ☺️.

September 2016
Het 8e product was een mini mascara, de ‘Sumptous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara’. Estée Lauder belooft je dat door deze mascara de wimpers buitengewoon langer en voller lijken.

“De Extreme Bold Volume™ formule is een melange van drie volumiserende vezels in een lichte moussebasis. Deze vezels werken als wimperextensions waarbij de wimpers lijken toe te nemen en te groeien. De formule is versterkt met het verzorgend Lash-Advancing Vitamin Complex. Unieke vezels die samenwerken om de wimpers vol en lang te maken, holle vezels creëren een groot, vederlicht volume en bolle vezels vullen zelfs de dunste wimpers op. Het borsteltje is een zeer groot borstel-kammetje BrushComber Extreme™ met twee soorten haartjes. De flexibele vezels dragen een maximale hoeveelheid formule, de compacte vezels kammen en scheiden de wimpers voor een klontervrije definitie.” bron

Aangezien het geen waterproof mascara is, moest ik er eerst een eigen waterproof mascara onder aanbrengen. Mijn wimpers gaan namelijk weer omlaag zonder waterproof mascara.
Deze mascara doet zeker wat het belooft. Mijn wimpers zijn nog nooit zo volumineus geweest! Misschien koop ik het nog wel eens in een waterproof variant.. 😏

Oktober 2016
Het 9e product was wederom een gezichtsreiniger, de ‘Advanced Night Micro Cleansing Foam’. Deze cleansing foam heeft een verzorgende formule die verandert in een zacht en luchtige schuim dat make-up, onzuiverheden en vervuilende stoffen verwijdert van het gezicht. Deze schuim kan makkelijk worden afgespoeld en zorgt voor een zuivere huid, die zacht en fris aanvoelt.

Ik moet zeggen dat ik deze cleansing foam fijner vind dan de Perfectly Clean Multi-Action Cleansers, omdat hierin ook Advanced Night Repair in zit verwerkt.

9.0

 November 2016
Het 10e product alweer! Dit is een Little Black Liner welke het wel heel gemakkelijk maakt om de perfecte lijn te creëren, zelfs voor de dummy’s onder ons! Estée Lauder belooft met deze eyeliner het volgende:

  • Waterproof: Helaas is dit echt niet het geval. Een klein beetje water verwijdert je eyeliner al.
  • Loop niet uit: Ook niet waar. Het is alles behalve smudge-proof.
  • Schilfert niet: Klopt.
  • Intense kleur: Klopt. Het is een mooie en intense zwarte kleur.

Dus.. Als het je niet uitmaakt dat je eyeliner niet waterproof en niet smudge-proof is, dan zou ik deze zeker aanraden, want het is echt een piece of cake om een mooi zwart lijntje hiermee aan te brengen.

 

10.0

December 2016
Het 11e product was een prachtige lippenstift, de ‘Pure Color Envy HI-LUSTRE Lipstick Rouge’. Ik heb deze in de kleur ‘SLOWBURN’ ontvangen. Dit is een mooie oranjerode kleur met een subtiele shimmer. Ik had nooit gedacht dat deze mij mooi zou staan, omdat ik zelf nooit naar een oranje tint zou grijpen. Deze kleur staat me echter heel mooi en de shimmer in deze lippenstift geeft het een mooie finish!

11.0

Januari 2017
Het laatste product is de Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask van Estée Lauder. Deze is verrijkt met de Advanced Night Repair Technology, een hoge concentratie hydraterende bestanddelen en een kalmerende formule met irritatiewerende werking. Het masker frist de oogzone op, terwijl de huid kan herstellen van alle schadelijke invloeden en vrijwel meteen weer als nieuw aanvoelt.

Deze pads voelen heerlijk verkoelend aan onder je ogen en frissen inderdaad de oogzone op. Ik had wel het gevoel dat het wat goeds deed voor de gevoelige huid onder mijn ogen en de dag erna zag het er wat frisser uit.

Estee_Lauder-Oogverzorging-Concentrated_Recovery_Eye_Mask

Wat vond ik van dit project?
Ten eerste ben ik zeer vereerd dat ik hiervoor werd gekozen en een jaar lang geweldige producten mocht testen en ik ben overtuigd van het merk Estée Lauder. Zoals je al bij sommige producten kon lezen, heb ik hiervan ook de full size van gekocht en deze bevallen nog altijd. 

55146504.jpg

Until next time,

Wendy

Posted by

Hi and welcome to my blog! My name is Wendy Dekker and I'm from the Netherlands. I started this blog to write about my trips, beauty, food and lifestyle. All articles are written in Dutch and English. Have fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s